ECO-Logic Mérnökiroda Kft.

ECO-Logic Mérnökiroda Kft.
2100 Gödöllő, Pattantyús Á. krt. 2.
Telefon/ Fax: (28) 432-850
info @ eco-logic.hu

Főoldal      Megközelíthetőség


Cégünkről


  Cégünk, az ECO-Logic Mérnökiroda Kft. 2011-ben került bejegyzésre. A cég alapító tulajdonosa és egyben ügyvezetője, Zachár Zoltán mérnök-közgazdász háttérrel több, mint tíz évet töltött multinacionális környezetben, autóipari beszállítónál illetve egy világszínvonalú elektronikai gyártónál termelési és logisztikai felsővezetői pozíciókban, részben külföldön. A megszerzett tudást egy hasonló vállalkozás társtulajdonosaként és társügyvezetőjeként önálló vállalatvezetési tapasztalattal egészítette ki mielőtt megalapította cégünket.

  Küldetésünk a megszerzett tudás bővítése és annak továbbadása, hogy ügyfeleink a folyamatosan növekvő piaci elvárásaiknak megfelelhessenek.

  Fő kompetenciánk termeléshez kapcsolódó karbantartási irányítási rendszerek kialakítása, és ehhez saját fejlesztésű szoftveres támogatás biztosítása.

  Az általunk kifejlesztett és forgalmazott Gépmester Karbantartási és OEE szoftvereket már több mint 180 magyarországi, néhány európai, egy észak-amerikai és egy kínai gyárban vásárolták meg. Főbb partnereink az autóipar beszállítói, továbbá egyéb gépipari-, műanyagipari-, és élelmiszeripari gyártók valamint kiszervezett karbantartási szolgáltatók.

  Mainstream termékeink mellett több egyedi megoldást készítettünk már termeléstervezés, termelésirányítás, anyaggazdálkodás, oktatási mátrix, minőségügyi nyilvántartások, -kiértékelések, SPC szabályozások, Cp/Cpk követés részére.

  Szoftver termékeink mellett az ECO-Logic Mérnökiroda Kft. az ország egyik legnagyobb ipari gépkönyv bázisával rendelkezik építő, rakodó, emelő, mezőgazdasági, garázsipari, faipari- és fémipari megmunkáló gépekhez.
          Zachár Zoltán

  alapító tulajdonos, ügyvezető
->Vissza a nyitóoldalra

Adatkezelés és Jognyilatkozat         Copyright 2011-2022.         ECO-Logic Mérnökiroda Kft.